Adviesgesprek Offerte aanvragen
Nieuws
13 februari 2024

Salderingsregeling blijft gehandhaafd!

Goed nieuws voor eigenaren van zonnepanelen! De bestaande salderingsregeling, een belangrijk voordeel voor zonnepaneleneigenaren, zal de komende jaren niet worden afgebouwd.

Goed nieuws voor eigenaren van zonnepanelen! De bestaande salderingsregeling, een belangrijk voordeel voor zonnepaneleneigenaren, zal de komende jaren niet worden afgebouwd. De regeling die sinds 2004 in werking is en dient om investeringen in zonne-energie aantrekkelijker te maken, krijgt steun van de senaatsfractie GroenLinks-PvdA, de fractie met een beslissende stem, waardoor het plan van het demissionaire kabinet niet doorgaat.

Dit betekent dat huishoudens en bedrijven die energie opwekken met zonnepanelen, deze energie kunnen blijven ‘salderen’ met hun eigen verbruik, zonder belasting te betalen over het weggestreepte deel. De beslissing om de regeling te behouden kan worden gezien als belangrijke steun voor de duurzaamheidsplannen en financiële voorspelbaarheid voor de huidige en toekomstige zonne-energie investeerders. Het uitstel biedt een ademruimte voor burgers en bedrijven om te investeren in groene energie en draagt bij aan de energietransitie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×