Adviesgesprek Offerte aanvragen

Vraag een Offerte of adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? En wilt u meer informatie over de mogelijkheden op uw dak? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ronald Menke Arne van Geffen Bas Nijssen

Particulieren

Meer informatie

Anko van Deursen René Martens

Bedrijven

Meer informatie

Wat is het verschil tussen een offerte op afstand en een adviesgesprek?

Als u gaat nadenken over de aanschaf van zonnepanelen komen er veel vragen op u af. Zoals: is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Wat voor zonnepanelen zou ik dan aanschaffen? Zit er verschil in de diverse merken en modellen? Wat gaat het opleveren? Heb ik de energieleverancier dan niet meer nodig? Wat gaat het allemaal kosten? Zijn er subsidie- of leenmogelijkheden? Onze adviseurs kunnen antwoorden geven op al deze vragen. Een adviesgesprek kost u niets, alleen ongeveer anderhalf uur van uw tijd. De adviseur komt bij u langs om naar uw specifieke situatie en mogelijkheden te kijken.

Het kan ook zijn dat u wel al iets meer over zonnepanelen weet en ook wat u op zou willen wekken en misschien zelfs al precies welk paneel u zou willen. Dan kunt u ook uw gegevens invullen en dan maken onze adviseurs een offerte op afstand voor u. Via professionele software, speciaal ontwikkeld voor de Solar markt, bekijken zij uw dak en de ligging van uw dak. Ook dit is vrijblijvend, kost u weinig tijd en dan heeft u toch een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×