Beoordelingen HD Solar

9,1 met 96 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,1
  • 9,1
  • 9,2
  • 9,0

Beoordeeld door: John

19-04-2019
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Goed Advies, montage van de panelen zeer goed door professioneel team.
Afwerking, aansluiten van de panelen en omvormer perfect.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Antoon

15-04-2019
7,4

Beschrijf uw ervaring:
Ik geef een gemiddelde beoordeling van 7. De kwaliteit van het systeem is 9, doch de communicatie in het voortraject kan beter.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Fons

13-04-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De drie werknemers die de zonnecellen plaatsten werkten snel en efficient.
Het plaatsen van de Solar Edge HD wave door de elektricien van den Boomen had wat meer tijd nodig door de software perikelen. Hij was erg serieus, zorgvuldig en een betere pleitbezorger is er niet.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jean-Paul

12-04-2019
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb op advies van een kennis contact opgenomen met HD Solar.
Het contact heeft gelopen met Rene Martens. Hij is prettig in de communicatie, duidelijk en komt zijn afspraken na. Ook de hele installatie is perfect gerealiseerd.
Ik zal HD Solar zeker aanbevelen aan anderen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Giovanni

10-04-2019
9,0

Beschrijf uw ervaring:
HD Solar geeft goed en advies en denkt goed mee met wat de klant wil. Bij twijfel wordt vooraf ingemeten zodat er bij legering geen verrassingen zijn.

De afwerking door de electricien is ook prima. De omvarmer is zeer netjes gemonteerd.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan

05-04-2019
6,8

Beschrijf uw ervaring:
1. Betere communicatie met architect over plaatsing zonnepanelen. Nu moesten wij 100 dakpannen zagen. Ziet er niet mooi uit. Ook bij dakraam te veel ruimte over gelaten. De architect had dit vooraf goed berekend, maar dat kon allemaal niet volgens de heren uitvoerders. Had veel beter gekund.
2. Ook de communicatie rondom het terugkrijgen van de BTW verloopt zeer stroef. Nog steeds niet vernomen van de firma Jansen.
Dus kan ik ook nog niet een definitief oordeel geven of ik jullie zal aanprijzen.

Ik zou HD Solar niet aanbevelen!

Beoordeeld door: A

30-03-2019
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer snelle en nette afwerking!
Medewerkers en elektricien(twan) zeer tevreden over.
En nu? We zien de meter alleen maar teruglopen!!!

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: A

27-03-2019
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Simpel, duidelijk en geen rompslomp
Alles goed geregeld

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard

23-03-2019
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed gekwalificeerde personeel. Zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Komen hun afspraken na. Dus aan te bevelen voor mensen die zonnepanelen willen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Adriaen

22-03-2019
8,8

Beschrijf uw ervaring:
1 Dag eerder geplaatst als afgesproken, prima service.
Ondanks hondenweer(hagel en regen) toch panelen geplaatst: 10 punten voor die 2 mannen, die in dat weer hun werk deden. De elektricien heeft de halve meterkast om moeten bouwen bij gebrek aan ruimte en heeft alles keurig geïnstalleerd achtergelaten; dus ook hier 10 punten. Gewoon een genot om zaken mee te doen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik

22-03-2019
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Prima partij, goede service en ondersteuning.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Pauline

17-03-2019
9,8

Beschrijf uw ervaring:
Fijne en nette mensen die de panelen hebben gemonteerd en zeker de electricien niet te vergeten,fijn bedrijf en goede samenwerking

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Familie

15-03-2019
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Goed advies en begeleiding; snelle en correcte installatie. We zijn zeer tevreden

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron

11-03-2019
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Zeer correcte communicatie en duidelijke afhandeling. Het montageteam is nederlandstalig (prettig), uitermate kundig en snel. Om 08.15 u aanwezig en om 10.45 uur 12 panelen geplaatst en opgeruimd. Goed overleg en meedenken over kleine aanpassingen. De electricien is ook kundig en snel, denkt goed mee over de plaatsing van omvormer en bekabeling en vraagt zelfs om een handdoek als hij met een knie op het bankstel moet leunen. De meter draait nu volop achteruit. Al met al een zeker aan te bevelen bedrijf.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet

08-03-2019
9,2

Beschrijf uw ervaring:

ondanks problemen met tijdige levering van bestelde panelen was de montage en service uiterst correct en effectief.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: John

08-03-2019
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Prima voorlichting en snelle uitvoering van het werk.

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Noud en Hannie

28-02-2019
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik ben normaal niet van recensies omdat je denkt dat bekende die schrijven.
Maar het bedrijf HD Solar uit Sommeren krijgt van ons dit wel.
Van moment van de eerste bespreking tot het in gebruik nemen is heel goed.
De leg- ploeg van Han (achternaam ) weet ik niet maar hoe die kerels hun werk hebben gedaan was helemaal top.
Zo correct en mee denken om de panelen optimaal te kunnen profiteren van de zon was heel goed .
De manier van werken en omgang was top en verdient onze grote respect ,fijn was dat.
Ook de manier van leggen getuigt van grote deskundigheid .
En de elektricien Joan Swinkels complimenteerde het geheel , de manier hoe hij werkte was voor ons , die niets van elektra weten , top.
En het aansluiten was niet makkelijk maar werd heel goed opgelost .
Daarna goed uitleg van het geheel ,grandioos.
Als de installatie net zo goed werkt als wat deze firma gepresteerd heeft , gaan we een zonnige toekomst en met veel vertrouwen tegemoet.
HD Solar bevelen we dan ook heel goed aan.
Bedankt namens mijn vrouw en mij zelf.

Noud en Hannie Fabrie
van Renesseweg 50
Eindhoven

Ik zou HD Solar aanbevelen!

Beoordeeld door: Doris

27-02-2019
8,5

Beschrijf uw ervaring:
Elektricien heeft veel werk gehad wat voorkomen had kunnen worden door vooraf te kijken naar situatie.
Hij heeft wel super netjes werk afgeleverd.
Kwaliteit kunnen we nog niet vertellen.

Ik zou HD Solar aanbevelen!