Adviesgesprek Offerte aanvragen
SolarEdge
21 november 2023

HD Solar is gecertificeerd SolarEdge plus installateur!

Sinds begin november mogen wij onszelf als volwaardig SolarEdge Plus installateur benoemen. Installateurs onder dit lidmaatschap hebben jarenlange ervaring met SolarEdge PV-systemen.

Op donderdag 9 november 2023 vierde SolarEdge haar 10 jarige bestaan in Nederland en uiteraard waren wij van de partij om dit partnerschap te vieren. Tijdens deze viering zijn wij door SolarEdge erkent als hoogwaardig installateur en mogen wij met trots onszelf volwaardig SolarEdge Plus installateur noemen!

Alleen installateurs met het hoogste niveau van expertise op het gebied van SolarEdge zonne-energiesystemen komen in aanmerking voor deelname aan dit programma. Installateurs onder dit lidmaatschap beschikken over jarenlange ervaring met zonne-energiesystemen voor thuisgebruik en hebben zich bewezen in het installeren van SolarEdge-producten en het inzetten van SolarEdge-oplossingen.

Door deze erkenning garandeert ook de fabrikant dat wij als installateur de klant voorzien van professioneel advies tijdens het gehele traject van offerteaanvraag tot na de installatie. Wij monitoren uw systeem ook actief na de installatie en zijn vaak eerder op de hoogte van eventuele mankementen aan het SolarEdge systeem dan de klant zelf.

In de BeNeLux zijn slechts enkele installateurs die zich als volwaardig SolarEdge Plus Installateur mogen benoemen. Door erkenning van dit lidmaatschaap kunnen wij u garanderen van velen voordelen, waaronder:

  • Professioneel advies over het ontwerp van uw PV-systeem en de keuze van de juiste componenten
  • Levering en implementatie van een PV-systeem van hoge kwaliteit
  • Uitstekende klantenservice na installatie
  • Service tijdens de gehele levensduur van het systeem
  • Een probleemloze verwerking van uw garantieaanvraag, mocht die ooit nodig zijn

Dankzij het lidmaatschap “SolarEdge Installer Plus” zijn wij ook bevoegd om gebruik te maken van het “SolarEdge referral programma”. Veel klanten zullen het vast al gezien hebben in zijn of haar SolarEdge portaal, dat zij familie, vrienden en kennissen kunnen doorverwijzen naar HD Solar. Wanneer deze nieuwe klanten akkoord gaan met een PV-installatie, inclusief SolarEdge producten, worden bestaande klanten beloond met een bedrag van €100.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de SolarEdge website.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×