Adviesgesprek Offerte aanvragen

Service

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat uw pas aangeschafte PV-systeem jarenlang probleemloos zijn werk doet. Maar ook na aanschaf vinden wij het verlenen van goede service heel belangrijk.

Eigen service afdeling

Wij vinden het heel belangrijk dat uw systeem zo snel mogelijk weer goed werkt. Wij kijken in eerste instantie op afstand met u mee en proberen een oplossing te zoeken voor het probleem. Indien nodig komt er een monteur bij u langs om eventuele storingen te verhelpen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij HD Solar hoog in het vaandel: wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit zonnepanelen tegen aantrekkelijke prijzen. De missie is om groene energie toegankelijk te maken voor een breed publiek. De scherpe prijsstelling maakt dit mogelijk, waarbij het leveren van kwaliteit cruciaal is om ook op de lange termijn actief te zijn op deze markt. Bij het leveren van kwaliteit hoort ook een goed systeemontwerp en uiteraard lange garanties, garanties tot 25 jaar. Voor de garantie hoeft de klant niet aan te kloppen bij de fabrikant van de materialen, maar kan hij gewoon bij HD Solar terecht.

Monitoring

De installatie van zonnepanelen is een flinke investering waar u een zo hoog mogelijk rendement uit wilt halen. Door middel van monitoring via verschillende portalen kunt u zelf op elk gewenst moment bekijken hoeveel energie u opwekt. Voor iedere PV installatie is er een passende oplossing en er zijn diverse mogelijkheden.

De omvormer wordt gekoppeld met uw eigen netwerk, dit kan via een vaste UTP kabel of via het WiFi. Hierdoor ziet u precies hoeveel energie er op elk moment van de dag wordt opgewekt. Daarbij heeft SolarEdge een oplossing die zowel de productie, als het verbruik van de opgewekte zonnestroom meet. De SolarEdge Home Inline Meter beschikt over:

  • Draadloze communicatie met de omvormer via het SolarEdge Home Netwerk, waardoor het aanleggen van lange RS485-bekabeling voorkomen wordt
  • Geïntegreerde stroomtransformatoren, waardoor het niet meer nodig is om deze extern te installeren
  • Mogelijkheid om het transmissiebereik uit te breiden met een optionele externe antenne
Hierdoor wordt u zich meer bewust van uw huidige verbruik en waar u wellicht nog op kunt besparen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×