Adviesgesprek

Service

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat uw pas aangeschafte PV-systeem jarenlang probleemloos zijn werk doet. Maar ook na aanschaf vinden wij het verlenen van goede service heel belangrijk.

Eigen service afdeling

Wij vinden het heel belangrijk dat uw systeem zo snel mogelijk weer goed werkt. Wij kijken in eerste instantie op afstand met u mee en proberen een oplossing te zoeken voor het probleem. Indien nodig komt er een monteur bij u langs om eventuele storingen te verhelpen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij HD Solar hoog in het vaandel: wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit zonnepanelen tegen aantrekkelijke prijzen. De missie is om groene energie toegankelijk te maken voor een breed publiek. De scherpe prijsstelling maakt dit mogelijk, waarbij het leveren van kwaliteit cruciaal is om ook op de lange termijn actief te zijn op deze markt. Bij het leveren van kwaliteit hoort ook een goed systeemontwerp en uiteraard lange garanties, garanties tot 25 jaar. Voor de garantie hoeft de klant niet aan te kloppen bij de fabrikant van de materialen, maar kan hij gewoon bij HD Solar terecht.

Monitoring

De installatie van zonnepanelen is een flinke investering waar u een zo hoog mogelijk rendement uit wilt halen. Door middel van monitoring kunt u zelf op elk gewenst moment bekijken hoeveel energie u opwekt. Voor iedere PV installatie is er een passende oplossing en er zijn diverse mogelijkheden.

HDSolar biedt monitoring op twee manieren. Het eenvoudigst is een wifi module op de omvormer zelf. Daarmee ziet u precies hoeveel energie er op elk moment van de dag wordt opgewekt.

De andere mogelijkheid van monitoring is via een Q Box. Hiermee gaat u nog een stapje verder, want met een Q Box kunt u behalve de opbrengst van de zonnepanelen ook uw gas- en stroomverbruik in de gaten houden. Hierdoor wordt u zich meer bewust van uw huidige verbruik en waar u wellicht nog op kunt besparen. U kunt een app op uw smartphone en/of tablet installeren waarmee u overal op elk moment uw energieverbruik en de opbrengsten van uw installatie kunt bekijken.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×