Adviesgesprek Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Iedere klant is anders, ieder dak is anders. HD Solar gelooft in service en een gedegen op maat advies. Met meer dan 20 jaar ervaring met daken kan voor bijna elk dak een passende oplossing geboden worden.

Stap 1

Advies en schouwen

Wij komen graag bij u langs om te bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Wij meten het dak op om te berekenen hoeveel panelen er kunnen liggen en bespreken met u welk paneel in uw situatie het beste past. Ook bekijken we welk dakvlak (dakvlakken) het meest geschikt is (zijn) om de panelen te plaatsen en of uw meterkast aangepast dient te worden voor de PV-installatie.

Stap 2

Offerte

Indien mogelijk maken wij direct bij u de offerte zodat u meteen kunt zien waar u aan toe bent. Bij deze offerte hoort een legplan: hoe komen de panelen te liggen en een opbrengstberekening: wat gaan de panelen opwekken en wat is de terugverdientijd. Bij grotere systemen en bedrijfsmatige projecten zal de adviseur de offerte op ons kantoor maken omdat er dan vaak wat meer berekeningen nodig zijn.

Stap 3

Voorbereiden

Wij bereiden alles perfect voor: van het bestellen van de materialen tot het aanmelden bij het netbeheer. Wij regelen een gecertificeerde elektricien die het systeem bij u komt aansluiten. Indien nodig bestellen we een kraan en/of zorgen we voor steigermateriaal zodat de panelen veilig bij u op het dak geplaatst kunnen worden. Voor bedrijven bekijken we samen met u of er subsidiemogelijkheden zijn en wij kunnen die ook voor u aanvragen.

Stap 4

1-dags installatie

Particuliere installaties kunnen bijna altijd in één dagdeel gelegd worden. Dit gaat om installaties tot circa 20 panelen op één dakvlak. Gaat het om meer panelen en meer dakvlakken dan plannen we zoveel tijd in als nodig is. Dit in overleg met u natuurlijk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×