Adviesgesprek

Vraag een adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden op uw dak? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ronald Menke Arne van Geffen Bas Nijssen

Particulieren

Meer informatie

Anko van Deursen René Martens

Bedrijven

Meer informatie

Wat kunt u verwachten tijdens een adviesgesprek?

Als u gaat nadenken over de aanschaf van zonnepanelen komen er veel vragen op u af. Zoals: is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen? Wat voor zonnepanelen zou ik dan aanschaffen? Zit er verschil in de diverse merken en modellen? Wat gaat het opleveren? Heb ik de energieleverancier dan niet meer nodig? Wat gaat het allemaal kosten? Zijn er subsidie- of leenmogelijkheden? Onze adviseurs kunnen antwoorden geven op al deze vragen. Een adviesgesprek kost u niets, alleen ongeveer anderhalf uur van uw tijd. De adviseur komt bij u langs om naar uw specifieke situatie en mogelijkheden te kijken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×