Adviesgesprek Offerte aanvragen

West-opstelling vrijstaande woning - Nuenen

In overleg met de klant is het legplan uitgekomen om alle zonnepanelen op de west zijde te plaatsen. De klant heeft gekozen voor de zonnepanelen van Jinko Solar, Full Black.

In overleg is ook gekozen voor de omvormer van SolarEdge waarbij de optimizers zorgen dat ieder paneel onafhankelijk van elkaar werkt. De klant kan dan ook ieder paneel geheel monitoren in zijn eigen portaal. Hierdoor wordt de schaduwwerking van de bomen teniet gedaan en is de klant voorzien van een systeem dat maximaal zonnestroom genereert.

Kenmerken

  • Vrijstaande woning West opstelling
  • SolarEdge Monitoring per paneel
  • Jinko Solar N-Type Full Black 435Wp

Zonnepanelen: Jinko Tiger Neo N-Type 435Wp All-Black
Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie zelfs na 30 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Blubase
Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×