Adviesgesprek Offerte aanvragen

Jinko Solar

JinkoSolar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Het hele productieproces vindt plaats onder een dak wat een hoge kwaliteit en efficiënte kostenbeheersing garandeert.

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de beroemdste en meest innovatieve zonnetechnologiebedrijven ter wereld. Op dit moment bedienen de producten van Jinko Solar meer dan 3.000 klanten in meer dan 160 landen over de hele wereld, en het bedrijf staat op nummer 1 in de wereldwijde module zendingen van 2016 tot 2019. Tegen het einde van maart 2022 heeft Jinko cumulatief de 100GW aan module zendingen Zonne-energie overschreden. Jinko Solar is een opinieleider in de sector onder verschillende internationale kaders zoals B20, en het is ook het eerste zonne-energiebedrijf dat zich aansluit bij het RE100 groene initiatief.

Jinko Solar heeft in totaal 12 wereldwijde productiebases in China, de Verenigde Staten, Maleisië en Vietnam. Vanaf Q1 2022 bereikt de effectieve productiecapaciteit van het bedrijf van monokristallijne siliciumwafels, cellen en modules respectievelijk 40GW, 40GW en 50GW. Jinko Solar heeft meer dan 1.000 R&D- en technische medewerkers en heeft vele onderscheidingen gewonnen, zoals “National Enterprise Technology Center”, “National Technology Innovation Demonstration Enterprise”, “Champion of Manufacturing”, en heeft vele internationale en binnenlandse industrienormen geformuleerd, zoals IEC. Jinko Solar breidt voortdurend de gediversifieerde toepassingsscenario’s van fotovoltaïsche technologie uit, inclusief in gebouwen geïntegreerde fotovoltaïsche, fotovoltaïsche waterstofproductie, energieopslag en andere gebieden, en streeft ernaar een nieuw energie-ecosysteem te creëren.

Jinko Solar was in 2022 genoteerd aan de STAR Board van de Shanghai Stock Exchange en JinkoSolar Holding Co., Ltd., de indirect controlerende aandeelhouder, werd in 2010 genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Kenmerken

  • Marktleider Goede prijs/kwaliteit
  • Eigen productieproces Alles onder een dak
  • Goede garanties 25 jaar productgarantie
  • Continu in ontwikkeling Efficiënt en betrouwbaar

Producten die wij van dit merk leveren:

Jinko 430Wp Black

Een kwaliteitspaneel met een zwarte backsheet en een zwart frame.

Download PDF

Jinko 445Wp White Backsheet

Kwaliteitspaneel met een witte backsheet en een zwart frame.

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×