Adviesgesprek Offerte aanvragen

Blubase

Het Nederlandse bedrijf Blubase is volledig gespecialiseerd in onderconstructie voor zonnepanelen en zorgt voor een zorgeloze installatie ook op uw dak.

Blubase

Blubase is een van origine Nederlandse organisatie en producent, welke in 2007 is opgericht. Zij zijn één van de weinige leveranciers op het gebied van onderconstructies die de daadwerkelijke productie nog in Nederland heeft. Doordat de producten in Nederland geproduceerd worden, kunnen zij scherp controleren op kwaliteit waardoor zij op alle onderconstructies 20 jaar garantie kunnen geven.

Blubase biedt montagesystemen voor vrijwel ieder dak, namelijk:

  • Platte daken
  • Pannendaken
  • Golfplaatdaken
  • Steeldeckdaken
  • Bitumendaken

Daarnaast staat bij Blubase maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Door de productie in Nederland te houden kunnen zij hun eigen CO₂-uitstoot beperken. Tevens vinden zij ondernemen met hart voor de omgeving een pré, dit doen zij door mensen kansen te geven die soms iets minder geluk hebben gehad in het leven. Ze krijgen bij Blubase weer een zinvol toekomstperspectief en kansen om hun talenten te ontdekken. Van jongeren met een Wajong-uitkering tot ouderen en nieuwkomers. Stuk voor stuk enthousiaste medewerkers die trots zijn op hun werk.

De onderconstructie van Blubase kan vooraf op maat gemaakt worden, waardoor er bij de klant zo snel en efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Kenmerken

  • Volledig Nederlands Alles in Nederland geproduceerd
  • 20 Jaar garantie Betrouwbaarheid en zekerheid
  • Breed assortiment Voor nagenoeg alle daken een oplossing

Producten die wij van dit merk leveren:

Blubase schuin dak

Installatie materialen voor schuine daken

Download PDF

Blubase Connect

Installatie materialen voor Oost-West

Download PDF

Blubase Connect

Installatie materialen voor Landscape

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×