Adviesgesprek Offerte aanvragen

N-type zonnepanelen met SolarEdge omvormer - Someren

In overleg met de klant hebben we 19 zonnepanelen N-type Jinko Solar geplaatst in combinatie met een SolarEdge omvormer, inclusief optimizers. Doormiddel van deze optimizers werkt ieder zonnepaneel onafhankelijk van elkaar en is de klant gegarandeerd van een uiterst veilig systeem. De power optimizer beschikt over SafeDC technologie, waarmee automatisch de gelijkspanning van het systeem uitschakelt in geval van nood, zoals bij brand of overspanning.

Daarbij heeft de klant ook de mogelijkheid om het gehele systeem uit te lezen op paneelniveau.

Kenmerken

  • SolarEdge & optimizers Te monitoren per paneel
  • N-type zonnepaneel 87,4% vermogensgarantie

Zonnepanelen: Jinko Solar 430Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met N-Type technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE8K met SolarEdge S440 optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase Classic

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Classic voor montage op het pannen dak doormiddel van tussen- en eindklemmen. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×