Adviesgesprek Offerte aanvragen

Premium Glas-Glas paneel met SolarEdge - Asten

Glas-Glas zonnepanelen op meerdere richtingen.

Het volledige systeem is voorzien van een SolarEdge omvormer met achter ieder paneel optimizers. Deze optimizers zorgen ervoor dat ieder paneel onafhankelijk van elkaar werkt, dit zorgt ervoor dat ieder paneel optimaal werkt. De panelen van het merk Solarwatt en bieden een productgarantie van maar liefst 30 jaar (normaal 10 of 12 jaar). De vermogensgarantie op dit paneel bedraagt tot het 30e jaar 87%. Hierdoor kan de klant lang genieten van zijn zonnesysteem! De panelen gemonteerd op rails van Aelex zorgen voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Kenmerken

  • Glas-Glas zonnepaneel Tegen extreme hagelbuien
  • SolarEdge omvormer Monitoring per paneel
  • Solarstell tussen- en eindklemmen
  • Aelex inlegrail Trapezoïde profielen

Zonnepanelen: SOLARWATT Panel vision H 3.0 370Wp Style Black.

Premium paneel van een top fabrikant uit Duitsland met uitzonderlijk betrouwbare opbrengsten, een hoog vermogen en de langste productgarantie in de markt van maar liefst 30 jaar (normaal 10 of 12 jaar). De vermogensgarantie op dit paneel bedraagt tot het 30e jaar 87%. Dit paneel is geheel zwart met een zwart frame, beschikt over bifaciale PERC half-cut cellen, zijn zoutnevelbestendig en bestand tegen extreme hagelbuien

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Aelex inlegrail

Het montagepakket bestaat uit een combinatie Aelex inlegrail voor op het dak en Solarstell voor de montage op het plat dak. De rails bij Alius zorgt voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×