Adviesgesprek Offerte aanvragen

Aelex

Aelex is een montagesysteem voor zonnepanelen wat toepasbaar is op diverse typen schuine daken en op maat te maken voor allerlei maten zonnepanelen.

Het Aelex inleg-montagesysteem is geschikt voor de montage van zonnepanelen op schuine daken. Een kruisframe van aluminium profielen wordt aan het constructieve deel van het dak bevestigd met behulp van schroefhaken. Dankzij dit bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen ontstaat er een sterke en betrouwbare constructie. De profielen worden met een ankerplaat vastgeschroefd op de tengels, waardoor de kwaliteit of dakconstructie geen invloed heeft op de bestendigheid van het systeem.

Bij het Aelex inleg-montagesysteem worden zonnepanelen als het ware in een schilderij lijst gelegd. Dankzij de zwarte profielen waar de panelen worden ingelegd is het niet nodig om de panelen te klemmen of te schroeven waardoor de onderlinge afstand tussen de panelen in plaats van 2cm maar 2mm bedraagt. Door de kleinere onderlinge afstand haal je niet alleen meer energie per m2 uit je systeem, het kan je uiteindelijk zelfs de ruimte voor een extra paneel opleveren.

Het montagesysteem van Aelex is makkelijk te installeren. Verder is het bruikbaar op veel verschillende daktypen (pannen daken, damwanddaken en golfplatendaken), maar ook voor indaksystemen en gevelmontage. Tot slot past het systeem voor allerlei maten en dus merken en types zonnepanelen.

Het montagesysteem is gemaakt van kwalitatieve en hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur. Het materiaal van Aelex bestaat grotendeels uit aluminium in combinatie met verzinkt staal voor de dakhaken en schroeven.

Om de kwaliteit en veiligheid van Aelex te garanderen is het montagesysteem uitvoerig getest onder verschillende weersomstandigheden en op het gebied van brandveiligheid door de Tüv.

 

 

Kenmerken

  • Esthetisch hoogwaardig Superstrak systeem
  • Duurzaam Hoogwaardige kwalitatieve materialen
  • Veelzijdig Voor bijna elk daktype

Producten die wij van dit merk leveren:

Aelex montagesystemen

Monteren van zonnepanelen op golfplaten-, pannen, als sandwichdak

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×