Adviesgesprek Offerte aanvragen

Vrije veld opstelling SolarWatt - Valkenswaard

Deze vrijeveldopstelling is gemaakt met onderconstructie materialen van Solarstell wat zorgt voor een ideale hellingshoek.

Voor deze installatie is gekozen voor opbrengst en degelijkheid. De onderconstructie is geproduceerd door Solarstell, een Nederlandse producent. De onderconstructie zorgt voor een optimale opbrengst, doordat de panelen hoger vanaf de grond zijn gemonteerd in combinatie met de ideale hellingshoek. Daarnaast geeft Solarstell 20 jaar garantie op de door hen geproduceerde onderconstructie. De gekozen zonnepanelen in deze opstelling zijn geproduceerd door SolarWatt, een Duitse fabrikant waarbij de focus ligt op degelijkheid. De kwaliteit van dit paneel wordt gewaarborgd met 30 jaar productgarantie en 87% vermogensgarantie na 30 jaar. Tevens geeft SolarWatt op dit moment een 5 jaar allrisk dekking. Doordat het paneel is opgebouwd met een glasplaat aan de voor- en achterzijde zijn deze beter bestemd tegen weersinvloeden zoals hagel en hebben een voortreffelijke brandveiligheid.

Kenmerken

  • Ideale hellingshoek SolarStell vrijeveld
  • Maximale prestaties SolarEdge Optimizers
  • Degelijk Glas-glas panelen
  • Makkelijke installatie Geringe voorbereiding

Zonnepanelen: SolarWatt

Mono kristallijne dubbel glas zonnepanelen van 315 Wp van Solarwatt. De zonnecellen zijn gelamineerd tussen een dubbele glas laag voor maximale opbrengst en bescherming.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell vrijeveldopstelling

De Solarstell vrijeveldopstelling is gemaakt om uw zonnepanelen optimaal te laten werken. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie het meeste uit de panelen weten te halen. Solarstell bied 20 jaar productgarantie op al haar producten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×