Adviesgesprek Offerte aanvragen

Bijna energie neutrale woning - Asten

Nieuwbouwwoning met LG NeOn 355Wp panelen

Alle nieuwe gebouwen moeten vanaf 1 januari 2021 bijna energieneutraal zijn (BENG). Zonnepanelen zijn een prima oplossing om voor een deel aan deze eisen te voldoen. Dit ziet u ook bij deze situatie terugkomen.

Door de volledig zwarte onderconstructie (Flatfix Fusion) geeft het een esthetische uitstraling met een strakke en naadloze aansluiting aan de panelen. Met de premium panelen van LG is de klant voor 25 jaar verzekerd en is de terugverdientijd zeer gering.

Kenmerken

  • Flatfix Fusion Volledig zwart onderstel
  • LG NeON2 Full Black 25 jaar productgarantie
  • SolarEdge Power optimizer Inclusief SolarEdge app

Zonnepanelen: LG NeON2 355Wp Full Black

Premium zwart paneel van een top fabrikant met een uitermate hoog vermogen en 25 jaar productgarantie. De vermogensgarantie is na 25 jaar nog maar liefst 90,1%.

Omvormer: SolarEdge SE16K-ER-01 (3 fasen)

Standaard geleverd met 12 jaar productgarantie en is gecombineerd met SolarEdge P370 optimizers zodat ieder paneel onafhankelijk het maximale vermogen kan behalen. De klant kan dit zelf monitoren met de bijbehorende mySolarEdge app.

Montagepakket: Flatfix Fusion (Full Black) en Alius inlegrail zwart

Voor de onderconstructie is gekozen voor een combinatie van Flatfix Fusion en Alius. De rails zorgt voor een esthetische strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×