Adviesgesprek Offerte aanvragen

SoliTek

SoliTek, fabrikant uit Noord-Europa, is de enigste fabrikant ter wereld gecertificeerd tot gold member "Cradle to Cradle".

SoliTek, een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen en batterijen in Noord-Europa, heeft een buitengewone mijlpaal bereikt door het eerste en enige bedrijf in de fotovoltaïsche (PV)-industrie ter wereld te worden dat het gewaardeerde Cradle to Cradle (C2C) Gold-certificaat ontvangt. Deze prestigieuze erkenning, toegekend door het C2C Certified™ Products Program, verstevigt de positie van SoliTek als pionier op het gebied van ecologische duurzaamheid en pionier op het gebied van circulaire economiepraktijken binnen de zonne-energiesector.


Cradle to Cradle

Het Cradle to Cradle-systeem beoordeelt merken op basis van hun toewijding aan het minimaliseren van afval, gevaarlijke chemicaliën en inefficiëntie van hulpbronnen, terwijl ze hergebruik van materialen, energie-efficiëntie en sociale verantwoordelijkheid bevorderen. De uitzonderlijke prestatie van SoliTek met het C2C Gold Certificaat benadrukt haar ongeëvenaarde inzet voor het milieu en haar niet-aflatende toewijding aan het produceren van zonne-energieoplossingen met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk.

Na een rigoureus evaluatieproces te hebben ondergaan, voldeed SoliTek met succes aan strenge criteria om het C2C Gold-certificaat te behalen, waaronder:

Toxiciteit van materialen: Het garanderen van de veiligheid van materialen die in het productieproces worden gebruikt om consumenten en het ecosysteem te beschermen.
Hergebruik van materialen en energie-efficiëntie: blijk geven van toewijding aan recycling en hergebruik van materialen voor nieuwe producten, evenals het integreren van hernieuwbare energiebronnen en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.
Waterverbruik: Implementeren van verantwoorde waterbeheerpraktijken om de impact op het milieu te minimaliseren.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het demonstreren van ethische en sociaal verantwoorde praktijken in de hele organisatie.

Kenmerken

  • Duurzaamheid Cradle to Cradle gold member certificering
  • Europese fabricaat Grootste producent in Noord-Europa
  • Hoogste garanties 30 jaar product- en 90% vermogensgarantie

Producten die wij van dit merk leveren:

SoliTek BlackStar Framed glas/glas 420Wp

N-Type Topcon Bifacial glas-glas zonnepaneel met 30 jaar productgarantie en 90% vermogensgarantie na 30 jaar

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×