Adviesgesprek Offerte aanvragen

BYD

BYD (Build Your Dreams) is opgericht in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot de tweede grootste producent van oplaadbare batterijen en de grootste fabrikant van elektrische auto’s.

De aangeboden BYD thuisbatterijen van zowel laag voltage als hoog voltage batterijen zijn modulair en kenmerken zich dat ze gemakkelijk uit te breiden zijn. Daarnaast zijn deze thuisbatterijen ook uiterst veilig aangezien ze geproduceerd worden doormiddel van lithium ijzer fosfaat en hier geen kobalt bij komt kijken.

LVS Batterij-module

De laag voltage modules van BYD bestaan uit modules van 4 kWh en weegt 38kg. Deze laag voltage batterij is uit te breiden tot 256kWh wat betekend dat tot 64 modules parallel kunnen worden verbonden. Een werkend systeem bestaat uit minimaal 1 module en maximaal 6 modules per toren.


HVS Batterij-module

De hoog voltage batterij HVS module is compatibel voor zowel enkelfase als driefase hoog voltage omvormers. Net zoals de LVS module, is de HVS module modulair en dus makkelijk uit te breiden tot een maximum van 38,4kWh. Een HVS installatie bestaat minimaal uit 2 modules en maximaal 5 modules per toren. In zijn totaliteit bestaat een installatie uit 3 torens.


HVM Batterij-module

De hoog voltage batterij HVM module is compatibel voor zowel enkelfase als driefase hoog voltage omvormers. Net zoals de LVS module, is de HVM module modulair en dus makkelijk uit te breiden tot een maximum van 66,2kWh. De HVM modules zijn groter en zwaarder dan de HVS. Een HVS installatie bestaat minimaal uit 3 modules en maximaal 8 modules per toren. In zijn totaliteit bestaat een installatie uit 3 torens.


Kenmerken

  • Modulair systeem Uibreidbaar op later moment
  • LiFePO4 technologie Maximale veiligheid (kobalt-vrij)
  • Voor 1- en 3-fase Compatibel met gerenommeerde omvormer merken

Producten die wij van dit merk leveren:

Battery-Box Premium HVS

Stapelbare HV-batterij die in serie zijn geschakeld om een bruikbare capaciteit van 5,1 tot 12,8kWh te bereiken.

Download PDF

Battery-Box Premium HVM

Stapelbare HV-batterij die in serie zijn geschakeld om een bruikbare capaciteit van 8,1 tot 21,7kWh te bereiken.

Download PDF

Battery-Box Premium LVS

Stapelbare LV-batterij die parallel zijn geschakeld om een bruikbare capaciteit van 4 tot 24kWh te bereiken.

Download PDF

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×