Zonnepanelen

Bent u op zoek naar kwaliteit zonnepanelen om in zonne-energie te gaan investeren? Met eigen zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier. De panelen vangen het zonlicht op en zetten het licht om in elektrische energie. De investering in zonnepanelen biedt de volgende voordelen:

• Lagere energierekening
• Onafhankelijkheid van uw energieleverancier
• Hoog rendement van de panelen
• Goed voor het milieu
• Hogere waarde van uw huis

De investering in zonnepanelen verdient zichzelf terug

Het aantal zonnepanelen wat u nodig heeft wordt gebaseerd op de eigenschappen van het dak, de installatie en de gewenste energieopbrengst. Zonnepanelen hebben een levensduur van dertig tot veertig jaar, maar de investering wordt al in zes à zeven jaar terugverdiend. De exacte terugverdienperiode is afhankelijk van de opbrengst van energie, welke wordt bepaald door het aantal panelen, het dak, weersomstandigheden en de kwaliteit van de panelen. HD Solar levert zonnepanelen van A-merken. Deze kwaliteit panelen hebben een hoger rendement en een langere levensduur dan panelen van B-kwaliteit.

Plaatsen van zonnepanelen biedt vele voordelen

Solar-systemen.nl heeft als bedrijf de mogelijkheid om de panelen in Duitsland zelf te importeren. Hierdoor wordt de inkoopprijs van de panelen in Nederland laag gehouden. Solar-systemen.nl levert Mono en Poly zonnepanelen. Zowel Mono als Poly panelen worden gemaakt uit siliciumzand, echter zorgt een speciale bewerking ervoor dat een mono-kristallijne cel iets meer stroom opwekt, maar minder oppervlakte inneemt. Dit maakt de Mono zonnepaneel meer geschikt voor kleine dakruimten. Voor A-kwaliteit zonnepanelen en goede service gaat u naar Solar-systemen Someren, onderdeel van HD Solar.

Er zijn veel goede merken, kies voor kwaliteit

Een zonnepaneel is de belangrijkste keuze bij het aanschaffen van een zonnestroom-systeem. Zonnepanelen liggen een zeer lange periode op uw dak en dienen u ook nog na 25 jaar van stroom te voorzien. Bovendien zijn de zonnepanelen het grootste gedeelte van de investering. Garanties bieden houvast, maar alleen als de zonnepanelen van een transparante en financieel degelijke leverancier komen.

De keuze is enorm. Er zijn heel veel goede fabrikanten met uitstekende panelen, maar er zijn evenzoveel B en C- kwaliteit panelen op de markt van fabrikanten die nog geen 3 jaar op de markt zijn.

Wat zijn A-merken fabrikanten?

A-merken zijn merken met een jarenlange goede reputatie, met een eigen R&D-afdeling en goede kwaliteitscontrole.  Fabrikanten die wij aan  onze klanten adviseren zijn zg. Tier 1 producenten.  Bij voorkeur producenten die het gehele productieproces voor hun eigen rekening nemen.

Altijd het hoogste vermogen

Wij bieden onze klanten altijd de nieuwste panelen met het hoogste vermogen. Door landelijk inkoop krijgen we de beschikking over de nieuwste typen panelen, zo koop u altijd de best mogelijk techniek die op dat moment beschikbaar is.