Adviesgesprek Offerte aanvragen

Agrarische ondernemers

Voor agrarische ondernemers geldt hetzelfde als voor andere ondernemers. Vaak is er een behoorlijk oppervlak beschikbaar, en wordt er veel stroom overdag verbruikt.

Ook agrarische bedrijven verbruiken vaak veel stroom, en dan met name overdag. Met de installatie van zonnepanelen kunnen boeren een grote kostenbesparing op energiekosten realiseren. Verder stellen agrariërs misschien nog wel hogere eisen aan de kwaliteit van hun zonnepanelen, zodat stof, zand, vocht en ammoniak de panelen niet aan zullen tasten.

HD Solar biedt agrariërs een hoge kwaliteit zonnepanelen zodat een hoge opbrengst over een langere periode gegarandeerd kan worden. De kosten van zonnepanelen voor een agrarisch bedrijf zijn relatief laag, omdat de vaste kosten zoals de omvormers en de installatie een kleiner aandeel in de totaalprijs hebben. Daarnaast kunnen agrarische bedrijven vaak ook nog gebruik maken van subsidies en regelingen waardoor de kosten nog lager uitvallen.

De voordelen op een rijtje:

  • Besparing op energiekosten
  • Gemiddeld lagere kosten per Wattpiek dan bij een klein zonnepanelen systeem
  • Belasting technische voordelen
  • Groot dakoppervlak
  • Eigen groene stroom

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×