Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep, wereldwijd de grootste handelsonderneming op het gebied van de montage- en bevestigingstechniek. De Würth-Groep heeft haar hoofdzetel in het Baden-Württembergse Künzelsau en is opgericht in 1945.  Haar kernactiviteit is de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal. De Nederlandse dochteronderneming in ’s-Hertogenbosch is de eerste buitenlandse vestiging van de Würth-Groep.

Würth produceert montagesystemen voor zonnepanelen voor platte daken, schuine daken en vrije veld opstellingen. Het bedrijf levert de systeemcomponenten voorgesorteerd aan met het innovatieve klik-montage systeem, wat de montagetijd aanzienlijk reduceert. Verder zorgen verstelbare midden- en eindklemmen en dakhaken voor een hoge flexibiliteit in de montage van alle standaard typen modules op de daken.

Alle systeemcomponenten zijn van hoogwaardig aluminium of RVS A2 gemaakt, zodat er een hoge corrosiebestendigheid gegarandeerd kan worden. Door het gebruik van het Telescoopstuk is het mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig te werken. Het bevestigingssysteem voldoet aan de eisen van DIN 1055.