SunStation biedt dankzij het intelligente ontwerp en de innovatieve productiemethoden een naadloos en aantrekkelijk indaksysteem. De panelen met hun elegante design doen als integraal onderdeel van het dakoppervlak onopvallend hun werk. Het systeem bestaat uit slechts zeven onderdelen. De panelen zijn makkelijk te koppelen en er hoeft geen dakframe geïnstalleerd te worden. Om SunStation te installeren zijn maar weinig schroeven en panlatten nodig.

Indak zonne-energie systemen zijn vandaag de dag prijsconcurrerend met opdak zonne-energie installaties. De gemiddelde installatietijd is slechts acht uur.
Elke SunStation module is gebouwd als waterdicht dakelement. Er hoeven geen  inbouwmodules meer geïnstalleerd te worden.
Tot nu toe werden alle indak-modules met de hand geassembleerd. SunStation wordt geheel automatisch geproduceerd, net als een conventioneel zonnepaneel – dit leidt tot een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.
De modules worden met een ingenieus koppelsysteem aan elkaar geklikt en hoeven maar aan één zijde op de panlatten geschroefd te worden, dus snel te installeren. Het SunStation-systeem heeft rondom een verborgen afvoergoot. Dat betekent dat er veel minder randen zichtbaar zijn, en daarmee het behoud van de strakke uitstraling. Deze goot sluit makkelijk aan op allerlei soorten dakpannen en leidekking, zodat SunStation overal toepasbaar is.

 

Voorbeeld van een indaksysteem van Sunstation.

 Voorbeeld van een indaksysteem van Sunstation.

SunStation is in Engeland ontwikkeld in nauwe samenwerking met experts: ingenieurs, architecten en installateurs met verstand van de praktijk. Prototype na prototype heeft alle proeven glansrijk doorstaan, dit betekent dat SunStation zelfs bestand is tegen het meest extreme Nederlandse weer.

SunStation biedt 25 jaar garantie op lineaire opbrengst en 10 jaar productgarantie. Het product is getest en gecertificeerd volgens dezelfde standaard als de dakpannen die het vervangt. Dit betekent dat het indak-systeem fungeert als volwaardige dakbedekking. Vanzelfsprekend voldoet het aan de strengste internationale eisen voor zonnepanelen.