SUNBEAM

Sunbeam is een Nederlandse fabrikant, opgericht medio 2011. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken, op basis van kwaliteit, service en installatiegemak. Sunbeam heeft een snel en simpel montagesysteem voor zonnepanelen ontwikkeld. Het bestaat uit liggers en dragers, waarmee elk merk, elk type en elke maat zonnepaneel op een plat dak kan worden gemonteerd, in elke gewenste opstelling.

Het is een innovatief, gepatenteerd systeem wat uitgebreid is getest in windtunnels. Het grote voordeel van het systeem van Sunbeam is dat het alle panelen op het dak aan elkaar koppelt, waardoor er weinig tot geen extra ballast nodig is om er voor te zorgen dat alles onder alle omstandigheden goed op het dak blijft zitten.

Met het nieuwe systeem Nova worden nog steeds de zonnepanelen over hun gehele zijde ondersteund en zijn alle constructiedelen van metaal. Ook de kunststof voeten zijn gebleven, maar wel geheel vernieuwd: ze kunnen nu eenvoudig onder de liggers worden geklikt.

Sunbeam_Nova_Productsheet_NL

Tegelijk zijn er in het nieuwe systeem diverse verbeteringen doorgevoerd die elke professional zal weten te waarderen:
• Universele eindklemmen voor alle paneeldiktes tussen 30 en 50 mm
• Variabele rijafstanden
• Montage met 1 tool
• Kleinere transportvolumes
• Lagere benodigde ballastgewichten

Zeker niet onbelangrijk in de huidige concurrerende markt: de uiteindelijke systeemprijs is significant lager geworden. Dit alles resulteert in het ultieme montagesysteem voor platte daken, geschikt voor ieder denkbaar project.

Er zit 10 jaar garantie op alle onderdelen.