Solarwatt logo

Solarwatt

Solarwatt  is een van de Duitse pioniers in zonne-energie, opgericht in 1993. Het bedrijf produceert al meer dan 20 jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Het is een leidende speler op de Europese markt, die voortdurend nieuwe materialen en technieken ontwikkelt om de zonnesystemen nog beter te maken.

Goed voorbeeld hiervan is de nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen van dubbelglas in plaats van een kunststof achterzijde zijn namelijk veel robuuster, waardoor ze uitstekend uitgerust zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: meer betrouwbaarheid vanaf dag één en tot 33 procent toename van de levensduur van het product. En deze modules zien er nog mooi uit ook: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor deze panelen een elegante toevoeging zijn voor elk huis en gebouw. Bovendien geeft Solarwatt als enige producent 30 jaar garantie op het product én het vermogen van haar glas-glas zonnepaneel.

Met zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt Solarwatt zich op de particuliere en zakelijke markt. Sinds 2014 is Solarwatt met de overname van Centrosolar in de Benelux actief als pionier met de eerste geïntegreerde energiesystemen.

Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien worden alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!
Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van een van de marktleiders in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geïntegreerd in-daksysteem.

Naast de productie en levering van zonnepanelen maakt Solarwatt decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven.

Voordelen

  • maximale opbrengsten als gevolg van de nieuwe generatie zonnepanelen
  • Grote resistentie tegen weersinvloeden
  • 100% bescherming tegen prestatievermindering
  • Aantrekkelijke panelen verkrijgbaar in volledig zwart of donkerblauw
  • Pakket oplossingen of op maat gesneden systemen
  • Product- en vermogensgarantie op panelen van 30 jaar

Samen met BMW i

Solarwatt werkt samen met BMW i, de elektrische tak van BMW. Samen hebben ze een energiesysteem ontwikkeld voor carportsystemen voor elektrische auto’s als de BMW i3 en i8.