SOLARSTELL

De SolarStell montage oplossingen voor schuine en platte daken zijn in samenspraak met installateurs ontwikkeld met de focus op snelle montage en het gemak van één compleet systeem voor alle daktypen.

Of de daken nu met pannen, bitumen, staal, golfplaten of Kalzip gedekt zijn, met SolarStell kan er altijd en gemakkelijk een passende opstelling samengesteld worden. Het bedrijf maakt profielen met optimale eigenschappen. Zo geeft de kokervorm van het extrusie-profiel stijfheid aan de rail zodat er minder haken nodig zijn. De haken worden per meter geplaatst. Hierdoor kan er niet alleen sneller maar ook efficiënter gewerkt worden. Dit komt tevens het gewicht van de totale constructie ten goede.

Voor het best mogelijke rendement van de beschikbare vierkante meters zijn er ‘landscape-’, ‘portrait-’ en ‘oost-west-’ opstellingen beschikbaar in verschillende hoekgradaties.

SolarStell montagerail is getest onder de meest zware condities. Daarmee voldoet het materiaal aan de richtlijnen met betrekking tot dak-, wind- en sneeuwbelasting. De onderdelen van SolarStell opstellingen zijn vervaardigd uit aluminium en alle bevestigingsmiddelen van RVS.