Adviesgesprek Offerte aanvragen

Leien dak met premium panelen - Someren

Fraai huis met een leien dak wordt voorzien van luxe zonnepanelen

Op dit prachtige huis voorzien van leien, heeft HD Solar in overeenstemming met de klant een luxe zonnestroomsysteem aangebracht. Zonnepanelen aanbrengen op leidaken vraagt enig specialisme, was de conclusie van de klant, nadat meerdere aanbieders bij hem advies waren komen uitbrengen. Geen van allen was in staat om zonnepanelen op een leiendak te installeren. Doordat HD Solar is ontstaan vanuit een dakdekkersbedrijf, wat zelf regelmatig leien daken heeft gemaakt, heeft HD Solar zonder problemen het systeem op een goede en esthetisch fraaie manier aan kunnen brengen.

De geplaatste panelen van het merk LG Solar hebben een uitzonderlijk hoog rendement van 330Wp per paneel. De panelen hebben 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van maar liefst 90,08% na 25 jaar. De klant wilde zekerheid over de opbrengst op de lange termijn en daarbij een esthetisch fraai zonnepaneel dat volledig zwart is. Dan is dit paneel een prima keuze. Daarnaast heeft de klant gekozen voor de optimizers van SolarEdge. Hierdoor kunnen de panelen geheel onafhankelijk van elkaar werken. Ook de 12-jarige productgarantie op de 3-fasige omvormer is bijzonder lang.

 

 

Kenmerken

  • Leien dak Solarstell Leihaak
  • Maximale prestaties SolarEdge optimizers
  • Esthetisch LG 330Wp

Zonnepanelen: LG

Mono kristallijne volledig zwart premium paneel met 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 90.08% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×