Adviesgesprek Offerte aanvragen

Zonnepanelen op een twee-onder-een-kap - Asten

Symmetrisch zonnestroominstallatie op een 2-onder-1 kap woning met Full Black panelen van LG.

Beide buren hebben gekozen voor een mooi symmetrisch legplan, zodat beide huizen eenheid uitstralen. Er is gekozen voor Full Black paneel van LG 330Wp met een productgarantie van maar liefst 25 jaar. Dit systeem is gecombineerd met een stringomvormer van GoodWe met 10 jaar productgarantie. Hiervoor is gekozen, omdat er geen schaduw op het dak voor komt. Hierdoor hebben zij met een lage investering juist een mooi rendement en het systeem snel terugverdiend.

Kenmerken

  • Hoog rendement Snelle terugverdientijd
  • Symmetrisch 7 panelen op beide daken
  • String omvormer Maximale opbrengst

Zonnepanelen: LG NeON2 330Wp Cello black

Premium zwart paneel van een top fabrikant met een uitermate hoog vermogen en 25 jaar productgarantie. De vermogensgarantie is na 25 jaar nog maar liefst 89,6%.

Omvormer: Goodwe GW-2500-NS

Deze omvormer heeft 1 MPPTracker, een DC-switch en wifi module voor het monitoren van het systeem op telefoon, tablet of pc.

Montagepakket: SolarStell

Voor de onderconstructie is gekozen voor SolarStell. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie het meeste uit de panelen weten te halen. Solarstell bied 20 jaar productgarantie op al haar producten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×