Adviesgesprek Offerte aanvragen

Geïntegreerd zonnestroomsysteem tussen het riet - Waalre

Luxueuze woning met rieten dak voorzien van zonnepanelen met esthetisch indaksysteem.

De klant van dit esthetisch prachtige huis met een rieten dak, kwam bij HD Solar terecht met de vraag of het mogelijk was panelen tussen het riet te plaatsen. Doordat HD Solar voortkomt uit een dakdekkersbedrijf, hebben wij een passende oplossing kunnen vinden. Het resultaat heeft gezorgd voor een naadloos prachtig geheel.

Kenmerken

  • Esthetisch indaksysteem LG NeON2 320Wp
  • SolarEdge Power Optimizer Parallelschakeling
  • Optimale support Volledige integratie

Zonnepanelen: LG

LG NeON2 320Wp Cello Black paneel met 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 86% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge power optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

AElex montagesysteem – HD indaksysteem

In combinatie met het montagesysteem van Alius wordt een op maat indaksysteem gecreëerd door HD Solar. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig en innovatief inlegsysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op elk type schuin dak: zowel golfplaten-, pannen- als sandwichdak. Met dit systeem worden de zonnepanelen geplaatst in een aluminium frame dat aan het constructieve deel van het dak wordt bevestigd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×