Adviesgesprek Offerte aanvragen

Zonnepanelen met Blubase Connect - Son

In overleg met de klant zijn we tot een legplan gekomen van 28 zonnepanelen van Jinko Solar met een witte backsheet in combinatie met SolarEdge. Daarnaast zijn de zonnepanelen ook voorzien van optimizers waardoor de schaduwval wordt geminimaliseerd en de maximale opbrengst wordt behaald. Daarbij biedt SolarEdge velen veiligheidsvoordelen zoals “Sense Connect”. Dit is de eerste innovatie in de branche die abnormale thermische gebeurtenissen in de Power Optimizer-connector identificeert, zodat het ontstaan van vlambogen kan worden voorkomen.

Kenmerken

  • SolarEdge & optimizers Veiligheidsvoordelen
  • White backsheet paneel 87,4% vermogensgarantie
  • Blubase Connect 20 jaar productgarantie

Zonnepanelen: Jinko Tiger Neo N-Type 440Wp White Backsheet

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie zelfs na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge met SolarEdge optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Connect landscape. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×