Adviesgesprek Offerte aanvragen

Wouters Bouwmaterialen - Helmond

In 2017 zijn Wouters Bouwmaterialen en HD Solar met elkaar in gesprek geraakt voor een installatie van een compleet zonnestroomsysteem. In totaal liggen 460 zonnepanelen van het merk JA Solar 270 Wattpiek verspreid over de 2 platte daken.

Met het portaal van Huawei heeft Wouters de mogelijkheid om het systeem monitoren. Hierdoor hebben zij inzichtelijk wat de dagelijkse opbrengst is van de zonnepanelen.

Kenmerken

  • 124.540WP / 460 panelen Volledig zwart paneel
  • Huawei omvormers 98,3% rendement
  • Sunbeam Lage daklast

Zonnepanelen: JA Solar 270 Wp & JA Solar 280Wp Poly panelen

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 80.7% na 25 jaar.

Omvormers: Huawei

Stringomvormers van Huawei zijn een begrip in de markt voor zonne-energie met een marktaandeel van 70% in de projectmarkt. Minimale uitval, monitoring op string niveau en ingebouwde overspanningsbeveiliging aan zowel de AC als de DC zijde van de installatie maken deze omvormers voor elk project een goede keuze.

Montagepakket: Sunbeam

Voor de onderconstructie is gekozen voor Sunbeam. Deze Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting. Deze onderconstructie is ideaal voor platte daken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×