Adviesgesprek Offerte aanvragen

Schuin pannen dak met LG zonnepanelen - Mierlo

Een systeem van LG zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge omvormer en SolarStell onderconstructie

De zonnepanelen van LG Solar in combinatie met een SolarEdge omvormer zorgen voor een hoog rendement en een lange garantie. In combinatie met SolarStell onderconstructie kan deze installatie nog jaren mee.

Kenmerken

  • Zeer hoog rendement LG NeON2 zonnepanelen
  • Maximale prestaties SolarEdge optimizers
  • SolarEdge Power Optimizer Parallelschakeling

Zonnepanelen: LG NeON2 330Wp Cello black

Premium zwart paneel van een top fabrikant met een uitermate hoog vermogen en 25 jaar productgarantie. De vermogensgarantie is na 25 jaar nog maar liefst 89,6%.

Omvormer: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: SolarStell

Voor de onderconstructie is gekozen voor SolarStell. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie het meeste uit de panelen weten te halen. Solarstell bied 20 jaar productgarantie op al haar producten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×