Adviesgesprek Offerte aanvragen

Vrije veldopstelling - Lierop

Tier 1 zonnepanelen van JA Solar in een vrije veld opstelling.

De kwaliteit van dit paneel wordt gewaarborgd met 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar. Daarbij is dit systeem gecombineerd met SolarEdge optimizers en wordt de opbrengst nog verder verhoogd en haal je het maximale uit het systeem, ook bij schaduw. Tevens garandeert SolarEdge een lange zorgeloze werking met een productgarantie van 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de optimizers.

Kenmerken

  • SolarEdge Met optimizers
  • Vrije veld opstelling Beschikbare ruimte
  • JA Solar 405Wp panelen

Zonnepanelen: JA Solar 405 Wp White Backsheet Half-Cell

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een witte backsheet met zilverkleurig frame. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 84,8% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: SolarStell

Zonnepanelen in het vrije veld, dat is altijd maatwerk. Want je weet nooit wat je op locatie aantreft. Dus stellen we de oplossing helemaal in overleg samen. Daarna leveren we het montagesysteem als een compleet pakket aan. Natuurlijk TÜV-gecertificeerd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×