Adviesgesprek Offerte aanvragen

Leien dak met SolarEdge - Helmond

Doordat HD Solar is ontstaan uit een dakdekkersbedrijf krijgen we aanvragen vanuit heel Nederland om zonnepanelen te voorzien op leien daken. Dit vanwege het feit dat zonnepanelen installeren op leien daken enige specialisme bedraagt. Hierdoor is ook deze klant bij HD Solar terecht gekomen. HD Solar heeft zonder problemen het systeem op een goede en esthetisch fraaie manier aan kunnen brengen.

De klant heeft gekozen voor de full black zonnepanelen van het merk Hyundai in combinatie met optimizers van het merk SolarEdge. Door deze optimizers werken de panelen onafhankelijk van elkaar en kan de klant de panelen individueel monitoren bij zonneschijn.

Kenmerken

  • Solarstell montagepakket Montage op leien dak
  • SolarEdge S440 monitoring per paneel
  • Full Black zonnepanelen Hyundai 400Wp

Zonnepanelen: Hyundai VG HiE-S400 Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Hyundai geeft 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: SolarStell

Solarstell Leidak werkt met de leihaak, speciaal ontwikkeld voor deze bijzondere daksoort. In combinatie met de dakhaken wordt de rails eenvoudig bevestigd. Daarop worden gemakkelijk de Easyklemmen om de zonnepanelen te bevestigen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en rvs, daarom 20 jaar productgarantie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×