Adviesgesprek Offerte aanvragen

Hyundai panelen met SolarEdge - Heusden

In totaal zijn 24 Hyundai full black panelen geplaatst in combinatie met een SolarEdge omvormer met optimizers. De klant kan hierdoor gemakkelijk met de app “MySolarEdge” zijn panelen bewaken en controleren.

Het onderstel komt van de Nederlandse groothandel Alius en zorgt voor naadloze aansluiting waardoor de installatie als één dakkeroppervlakte lijkt.

Kenmerken

  • SolarEdge omvormer Bewaking per paneel
  • Aelex inlegrail Esthetisch en naadloos
  • Productgarantie omvormer 12 jaar
  • Productgarantie optimizer 25 jaar

Zonnepanelen: Hyundai VG HiE-S405 Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Hyundai geeft 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Aelex inlegrail van Alius

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×