Adviesgesprek Offerte aanvragen

Sportcomplex De Schop - Asten - Asten

Gemeente Asten verduurzaamd sportcomplex De Schop met 365 zonnepanelen.

Ook het sportcomplex de Schop in Asten is klaar voor het opwekken van groene stroom. Een adviseur van HD Solar is op aanvraag van de klant (vrijblijvend) langsgekomen op het adres om alle mogelijkheden te bespreken. Dit is de werkwijze die bij HD Solar worden gehanteerd.  HD Solar ontzorgt opdrachtgevers bij het aanvragen van subsidies voor zonnepanelen. In totaal liggen er 365 zonnepanelen van het merk JA Solar met omvormers van SolarEdge, en achter ieder tweede paneel één optimizer. Deze optimizers zorgen ervoor dat de zonnepanelen onafhankelijk van elkaar werken. Schaduwval is ook hierdoor geen enkel probleem!

Kenmerken

  • Zeer hoog rendement Snelle terugverdientijd
  • Maximale opbrengst SolarEdge optimizers
  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van 340 Wp van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per 2 panelen

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Alius inlegrail

Nederlandse kwaliteit, de constructie is bevestigd met stokschroeven op de gordingen van de golfplaten. Alle materialen zijn van aluminium en RVS A2. De panelen zijn in een inlegrail geplaatst waardoor deze strak tegen elkaar liggen.

Montagepakket: Sunbeam

Naast de plaatsing van panelen op de loods, zijn er ook panelen geïnstalleerd op een plat dak. Voor de onderconstructie hiervan is gekozen voor Sunbeam. Deze Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×