Adviesgesprek Offerte aanvragen

SolarEdge 3-fase short string plat en schuin dak - Eindhoven

In overleg met de klant is gekozen voor een 3-fase SolarEdge systeem inclusief optimizers en JA Solar full black zonnepanelen. Het grote voordeel van een short string 3-fase omvormer is dat je het minimum van 16 panelen in 1 string verlaagd naar een minimum van 8 zonnepanelen op 1 string. Door gebruik te maken van slechts 12 zonnepanelen start deze 3-fase SolarEdge omvormer toch op. Het systeem bevat ook 12 optimizers die de schaduwval teniet doen en de klant verzekerd is van een uiterst veilig systeem.

Het complete zuidoppervlakte is in combinatie van plat en schuin dak voorzien van zonnepanelen om zo de stroombehoefte van de klant geheel te voorzien.

Kenmerken

  • SolarEdge short string Lagere opstartspanning
  • Plat dak & schuin dak Volledig dakoppervlakte
  • JA Solar 84,8% vermogensgarantie

Zonnepanelen: JA Solar 405Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwart frame. JA Solar geeft 15 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormer: SolarEdge met SolarEdge optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Connect landscape voor het platte dak en Blubase Classic voor montage op het pannen dak doormiddel van tussen- en eindklemmen. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×