Adviesgesprek Offerte aanvragen

Smitma B.V. - Venlo

Smitma B.V. verduurzaamd zijn pand d.m.v. 400 stuks zonnepanelen

Smitma BV is een van de toonaangevende leveranciers van hoogwaardige gebruikte grondverzetmachines en wegmaterieel wereldwijd . Vanuit het kantoor en werf in Venlo, Nederland, bieden zij klanten de beste oplossing voor hun behoeften op het gebied van gebruikt materieel.

Kenmerken

  • Zeer hoog rendement Snelle terugverdientijd
  • Optimale dag opbrengst Oost- West oriëntatie
  • JA Solar 380 wattpiek Totaal 152.000 wattpiek

Zonnepanelen: JA Solar
Halfcells mono kristallijne zonnepanelen van 380 Wp van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 84.8% na 25 jaar.

Omvormers: Huawei
Huawei maakt omvormers voor de particuliere en de zakelijke markt zodat zowel grotere (vanaf 8000W) als kleinere installaties (van 2000W tot 7500W) kunnen worden voorzien van een Huawei omvormer. HD Solar maakt met name voor de grotere installaties gebruik van de Huawei omvormers. Met een gemiddelde efficiency van boven 98,9% is het een van de best presterende omvormers op de markt. De omvormers hebben 2 MPP-Trackers (8kW, 12kW). De grotere vermogens hebben zelfs 3 MPP-Trackers. Vanwege een hoge beschermingsklasse kunnen de Huawei omvormers ook buiten toegepast worden.

Onderconstructie: Sunbeam Nova Symmetrical
Sunbeam is uitgegroeid tot één van de meest populaire leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken, op basis van kwaliteit, service en installatiegemak. Bij SUNBEAM Nova is al die kennis en ervaring gecombineerd tot een systeem dat ideaal is voor zowel grote als kleine installaties.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×