Adviesgesprek Offerte aanvragen

Studentenhuis Tilburg - Tilburg

Studentenhuis volledig belegd met 140 zonnepanelen in samenwerking met Patrick Verbakel en Claver Real Estate.

In samenwerking met HD Solar en Claver Real Estate zijn er op een studentenhuis in Tilburg 140 JA Solar zonnepanelen geplaatst. In totaal gaat het om 45.500Wp verdeelt over 2 SolarEdge omvormers met achter iedere tweede paneel, één optimizer. Deze optimizers zorgen ervoor dat ieder paneel onafhankelijk van elkaar werkt. De panelen van het merk JA Solar hebben 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 81,4% na 25 jaar. Hierdoor kan de klant lang genieten van zijn zonnesysteem! De panelen gemonteerd op rails van Aelex zorgen voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

De werkzaamheden van HD Solar bedroegen het leveren, monteren en bedrijfsklaar opleveren van de complete installatie. Claver Real Estate heeft gezorgd voor het verticaal transport.

Kenmerken

  • JA Solar 325Wp Volledig zwart paneel
  • SolarEdge omvormer 1 optimizer per 2 panelen
  • Solarstell Naadloos één dakoppervlak

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Solarstell met Aelex inlegrail

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×