Adviesgesprek Offerte aanvragen

Volledig platdak systeem - Asten-Heusden

Een zonnestroomsysteem volledig verwerkt op het platdak.

De klant is samen met de adviseur van HD Solar in overeenstemming gekomen voor een legplan geori├źnteerd op het zuid-oosten. In totaal liggen er 24 panelen op het platte dak van het merk JA Solar 385Wp gecombineerd met een SolarEdge omvormer met optimizers. Door deze optimizers werkt ieder paneel individueel en kan de klant via de App van SolarEdge gemakkelijk de panelen monitoren via telefoon, PC of tablet.

Kenmerken

  • JA Solar 385Wp 9.240 Wattpiek
  • SolarEdge Power Optimizer Parallelschakeling
  • Sunbeam montagepakket Platdak

Zonnepanelen: JA Solar 385Wp All Black

Mono kristallijne zonnepanelen van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 84.8% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagesysteem: Sunbeam

Het montagesysteem van Sunbeam, een ideaal systeem voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×