Adviesgesprek Offerte aanvragen

3-fase systeem platdak met JA Solar - Venlo

16 zonnepanelen van het merk JA Solar, 385Wp met optimizers en een omvormer van het merk SolarEdge zodat ieder paneel onafhankelijk van elkaar werkt.

De klant heeft gekozen voor een mooi symmetrisch legplan geori├źnteerd op meerdere richtingen. Er is gekozen voor de panelen van JA Solar 385Wp met een productgarantie van 12 jaar. Dit zonne-energie systeem is gecombineerd met een SolarEdge omvormer en optimizers. Hierdoor zal ieder paneel onafhankelijk van elkaar werken en het maximale vermogen opwekken. Doormiddel van optimizers kan de klant gemakkelijk dankzij de App van SolarEdge, de panelen monitoren via zijn telefoon, tablet op PC.

Kenmerken

  • JA Solar 385Wp White backsheet
  • P401 Optimizers Onafhankelijk per paneel
  • Sunbeam montagepakket Platdak

Zonnepanelen: JA Solar 385Wp mono Half-Cell Percium

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een witte backsheet met zilverkleurig frame. JA Solar geeft 12 jaar productgarantie en 83,1% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagesysteem: Sunbeam

Voor de onderconstructie is gekozen voor Sunbeam. Dit Nederlandse fabricaat heeft als voordeel dat de extra dakbelasting zeer laag is, waardoor dit toepasbaar is op veel daken. De brede kunststof voeten zorgen voor een goede afwatering op het dak en een minimale puntbelasting.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×