Adviesgesprek Offerte aanvragen

Plat dak met JA Solar white backsheet - Nuenen

Volledig platte dak benut met JA Solar zonnepanelen met een white backsheet. Alle zonnepanelen zijn voorzien van optimizers en een SolarEdge omvormer.

In overleg met de aannemer, de klant en onszelf zijn we tot de conclusie gekomen om het complete platte dak te voorzien van zonnepanelen. Vanwege het platte dak hebben we gekozen voor zonnepanelen met een white backsheet. Hierdoor worden geringe voordelen behaald waardoor de zonnepanelen iets meer kunnen opwekken.

Alle zonnepanelen zijn voorzien van optimizers in combinatie met een SolarEdge omvormer. Het voordeel van dit SolarEdge systeem, inclusief optimizers, is dat een SolarEdge systeem gemiddeld meer opbrengst per zonnepaneel behaald doordat ze individueel werkzaam zijn. Daarbij geeft het systeem ook meer inzicht in de gehele werking. De klant kan doormiddel met de bijbehorende SolarEdge app, ieder paneel monitoren. Verder is het een veiliger systeem en gaat langer mee dan een traditioneel systeem. SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen met een power- optimizer.

Kenmerken

  • SolarEdge & optimizers Te monitoren per paneel
  • White backsheet paneel Optimale warmteafvoer
  • Plat dak installatie Ideale hellingshoek

Zonnepanelen: JA Solar 420Wp white backsheet

Mono kristallijne zonnepanelen van 420Wp white backsheet van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 84,8% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Connect landscape. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×