Adviesgesprek Offerte aanvragen

Oost-West opstelling - Eindhoven

Het volledige dak is benut door de zonnepanelen middels een oost-west opstelling. Er is in samenspraak met de klant gekozen voor het systeem van SolarEdge waardoor alle zonnepanelen voorzien zijn van optimizers. Doormiddel van deze optimizers werkt ieder paneel onafhankelijk en spelen de verschillende schaduwfactoren op het dak geen rol.

De SolarEdge omvormer is gekoppeld aan een app voor de smartphone en tablet. Met ‘mySolarEdge’ volgt deze klant in realtime zijn zonnepanelen-opbrengst op. Dankzij die monitoring kan deze klant zijn energiebesparing nog meer vergroten in de toekomst.

Kenmerken

  • Oost West opstelling Blubase Connect
  • SolarEdge optimizers Te monitoren per paneel
  • Extreem veilig Safe DC Solaredge

Zonnepanelen: Jinko Tiger Neo N-Type 430Wp All-Black
Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie zelfs na 30 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Blubase
Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×