Adviesgesprek Offerte aanvragen

Manders Bouwmarkt - Neerkant

160 zonnepanelen op het zakelijke pand en 36 luxe premium panelen op de privé woning

HD Solar heeft in consensus met de klant een systeem van 160 zonnepanelen geplaatst op het sandwich dak van de bouwmarkt. Dit aantal is gekozen doordat de klant een verbruik heeft van ongeveer 50.000kWh. HD Solar installeert tevens veel zonne-energiesystemen op particuliere woningen, zodat een zakelijke klant maar met één installateur zaken hoeft te doen als hij ook zonnepanelen op zijn eigen woning wil laten plaatsen. Ook in dit geval heeft de klant ervoor gekozen om zijn eigen woning te voorzien van 36 premium panelen van LG Solar.

Ter voorbereiding van dit project, is met behulp van specialistische software bepaald wat de ideale plek voor de panelen is. Dit systeem bekijkt naar aanleiding van de hellingshoek, alsmede de ligging van de panelen wat de geschatte opbrengst gaat zijn. Naar aanleiding hiervan is het aantal bepaald op 160 stuks voor het zakelijke pand, zodat de klant voldoende zal opwekken om zijn verbruik te dekken en niet onnodig veel overcapaciteit gaat genereren. Voor het particuliere pand is op dezelfde wijze een plan gemaakt om het totale verbruik te kunnen opwekken met de zonnepanelen.

Energie Investerings Aftrek

Het verbruik van de bouwmarkt van 50.000kWh maakt het zeer interessant om gebruik te maken van de E.I.A. (Energie Investerings Aftrek). De afschrijfmogelijkheid op de winst ter grootte van 45% van de investeringskosten, zorgt ervoor dat de klant een leuk bedrag van de winst kan afschrijven. Daarbij kan de klant ook nog de K.I.A.(Kleinschaligheids Investerings Aftrek) benutten, waardoor de klant nog eens 28% van de investeringskosten kan afschrijven van de winst. Daarbij optellend de normale afschrijving en de grote besparing op de elektriciteitskosten, zorgen al deze facetten voor een systeem dat een hoog rendement oplevert voor de klant en binnen een aanzienlijk korte tijdsspanne is terugverdiend.

Kenmerken

  • Zeer hoog rendement Snelle terugverdientijd
  • Maximale opbrengst SolarEdge optimizers
  • Inlegprofielen Geen zichtbare klemmen

Zonnepanelen: LG

Mono kristallijne volledig zwart premium paneel met 25 jaar productgarantie en vermogensgarantie van 90.08% na 25 jaar.

Zonnepanelen: JA Solar

Mono kristallijne zonnepanelen van 340 Wp van JA Solar. Dit is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen ter wereld. De panelen worden geleverd met 12 jaar product garantie en een lineaire vermogensgarantie van 81.4% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per 2 panelen.

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per 2 panelen geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×