Adviesgesprek Offerte aanvragen

LG panelen met naadloos Alius inlegrail - Helmond

LG zonnepanelen met SolarEdge P401 optimizers en Aelex inlegrail.

De klant heeft gekozen voor de premium panelen van LG, hiermee is de klant verzekerd dat de panelen na 25 jaar nog steeds 90,6% aan vermogen opwekt. Door de onderconstructie van Alius geeft het een esthetische uitstraling met een strakke en naadloze aansluiting aan de panelen. Alle panelen zijn daarnaast voorzien van optimizers van het merk SolarEdge. Hiermee kan de klant gemakkelijk via zijn PC, tablet of telefoon de panelen via de App monitoren.

Kenmerken

  • SolarEdge P401 optimizer Monitoring per individu
  • Vermogensgarantie Na 25 jaar 90,6%
  • Alius inlegrail Esthetisch en naadloos

Zonnepanelen: LG NeON H 375Wp Full Black

Mono kristallijne volledig zwart premium paneel met 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 90.6% na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×