Adviesgesprek Offerte aanvragen

Oost-West opstelling gecombineerd met schuin dak - Milheeze

De klant in kwestie is door zijn eigen vader doorverwezen naar HD Solar, dit is natuurlijk de beste vorm van reclame die we kunnen wensen. Op korte termijn is een adviseur vrijblijvend bij de klant langs kunnen komen voor een adviesgesprek en een schouw waarmee we de wensen van de klant in kaart konden brengen.

Door de jaarlijkse energierekening en de toekomstplannen van de klant heeft de adviseur een legplan gecreëerd met 6 glas-glas zonnepanelen van JA solar op het schuine dak in combinatie met 6 glas-glas zonnepanelen van JA solar oost-west op het platte dak. Door gebruik te maken van een oost-west opstelling in combinatie met zonnepanelen richting het zuiden is de klant voorzien van een zonnesysteem waarbij op ieder moment van de dag verschillende zonnepanelen geheel in de zon liggen.

Met het oogpunt op de vervalling van de salderingsregeling is het plaatsen van oost-west systemen ideaal omdat klanten daarmee voorzien worden van zonnestroom in de ochtend en in de avond. Klanten zijn op deze tijdstippen vaak thuis en kunnen daarmee direct gebruik maken van de opgewekte zonnestroom.

Kenmerken

  • Oost West opstelling Verdeelde dagopbrengst
  • Glas-glas zonnepaneel Voorkomt microcracks
  • SolarEdge optimizers Te monitoren per paneel

Zonnepanelen: Ja Solar 435Wp Deep Blue 4.0

Een N-type bifacial glasglas paneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwart frame. JA Solar geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE5000H met SolarEdge S440 optimizers

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Blubase Classic & Blubase Connect Oost-West

Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Classic voor montage op het pannen dak doormiddel van tussen- en eindklemmen. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Daarnaast is ook gekozen voor het Oost-West montagepakket gekozen voor het platte dak. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×