Adviesgesprek Offerte aanvragen

Jinko White Backsheet met SolarEdge - Herten

Zuid-west opstelling met SolarEdge, optimizers en de zonnepanelen van Jinko Solar met een white backsheet.

Het volledige platdak is optimaal benut en de Jinko Solar zonnepanelen inclusief white backsheet zijn verspreid over meerdere richtingen. De white backsheet panelen van Jinko Solar hebben een optimale warmteafvoer waardoor ze iets meer opwekken. Daarbij wordt de opbrengst op deze manier verspreid over de gehele dag en is de klant beter beschermt tegen spanningsopdrijving.

Doormiddel van meerdere schaduwfactoren op het platte dak is in overleg met de klant gekozen voor het SolarEdge systeem, inclusief optimizers. Op deze manier is de schaduw geen factor en werkt ieder zonnepaneel onafhankelijk.

Kenmerken

  • Meerdere richtingen Verdeelde dagopbrengst
  • White backsheet paneel Optimale warmteafvoer
  • SolarEdge & optimizers Te monitoren per paneel

Zonnepanelen: Jinko Tiger Neo N-Type 440Wp White Backsheet
Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie zelfs na 30 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Blubase
Voor de onderconstructie is gekozen voor Blubase Connect, zowel portrait als landscape. Door de ideale hellingshoek zal deze onderconstructie een optimale opbrengst uit de panelen weten te halen. Blubase bied 20 jaar productgarantie op al haar geleverde onderconstructie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×