Adviesgesprek Offerte aanvragen

Jinko Solar in combinatie met SolarEdge en Aelex - Helmond

De zonnepanelen van Jinko Solar hebben een hoog rendement en degraderen jaarlijks hooguit 0,4%. Het dakoppervlak is optimaal benut waardoor de klant zijn benodigde verbruik volledig kan opwekken.

Het Aelex montagepakket heeft ervoor gezorgd dat de panelen strak en esthetisch als één groot vlak gemonteerd hebben kunnen worden. Met de optimizers van SolarEdge kan de klant de zijn systeem per paneel monitoren en zijn ze verzekerd van een uiterst veilig systeem. Doormiddel van het systeem van SolarEdge wordt het optimale uit de panelen gehaald.

Kenmerken

  • Jinko Solar Uitgebreide garanties
  • SolarEdge Controleerbaar per paneel
  • Aelex inlegrail Naadloos en esthetisch

Zonnepanelen: Jinko Tiger Neo N-Type 420Wp All-Black
Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie zelfs na 30 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel
Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Aelex inlegrail van Alius
Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×