Adviesgesprek Offerte aanvragen

Aelex inleg-montagesysteem voor zonnepanelen pannendak - Liessel

Hoogwaardige materialen en detailafwerking zijn kenmerkend voor Aelex. De speciaal gevormde inlegprofielen en kunststof eindkapjes geven het systeem een strakke uitstraling. De zonnepanelen liggen mooi tegen elkaar aan en er zijn geen storende elementen, zoals een uitstekende montagerail. Daarbij is het profiel aan de dakrand extra afgewerkt, wat zorgt voor een esthetisch geheel. Met het Aelex inleg-montagesysteem heeft de klant de voordelen van zonnepanelen en wordt de esthetiek en uitstraling van de woning behouden!

Daarbij zijn de N-type zonnepanelen van Jinko in combinatie met een SolarEdge omvormer, inclusief optimizers geplaatst. Hierdoor is de klant geheel voorzien van een uiterst veilig systeem waarmee hij alle panelen individueel kan monitoren.

Kenmerken

  • N-type zonnepaneel 87,4% vermogensgarantie
  • SolarEdge & optimizers Te monitoren per paneel
  • Esthetisch Naadloos en esthetisch

Zonnepanelen: Jinko Solar 435Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met N-Type technologie en uitstekende prestaties met een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Jinko geeft 25 jaar productgarantie en 87,4% vermogensgarantie na 30 jaar.

Omvormer: SolarEdge SE10K met SolarEdge optimizers

Omvormer van SolarEdge biedt de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per individueel paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Montagepakket: Aelex inlegrail zwart

Standaard geleverd met 10 jaar productgarantie. De rail zorgt voor een esthetisch strakke en naadloze aansluiting van de panelen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×