Adviesgesprek Offerte aanvragen

HD indaksysteem met parallelschakeling - Ospel

Esthetisch en naadloze aansluiting van panelen

Dit indaksysteem ligt perfect in lijn met de dakpannen, hierdoor vormen ze één geheel met het bestaande dak. Dit is een ideale oplossing voor mensen die graag kiezen voor duurzaam, maar niet ten koste willen van de uitstraling van het huis.

De zonnepalen zijn gecombineerd met een SolarEdge omvormer waardoor het gehele systeem parallel is geschakeld. De klant kan met de bijgeleverde applicatie vanuit zijn stoel de opbrengst van de panelen real-time bekijken.

Kenmerken

  • Esthetisch indaksysteem Hyundai 395Wp Full Black
  • SolarEdge Power Optimizer Parallelschakeling
  • Optimale support Volledige integratie

Zonnepanelen: Hyundai 395Wp Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Hyundai geeft 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

AElex montagesysteem – HD indaksysteem

In combinatie met het montagesysteem van Alius wordt een op maat indaksysteem gecreëerd door HD Solar. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig en innovatief inlegsysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op elk type schuin dak: zowel golfplaten-, pannen- als sandwichdak. Met dit systeem worden de zonnepanelen geplaatst in een aluminium frame dat aan het constructieve deel van het dak wordt bevestigd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×