Adviesgesprek Offerte aanvragen

Hyundai zonnepanelen met SolarEdge - Someren

Hyundai zonnepanelen met SolarEdge optimizers en Aelex inlegrail.

De naadloze onderconstructie van Alius Energy zorgt er voor dat geen klemmen en schroeven zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een esthetisch zicht in combinatie met de premium zonnepanelen van het merk Hyundai. Deze panelen hebben 25 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van maar liefst 84,8% na 25 jaar. Het systeem is voorzien van SolarEdge optimizers waardoor alle panelen onafhankelijk van elkaar werken. Dit bevordert de opbrengst en wordt het maximale uit het systeem behaald, zelfs ook bij schaduw.

Kenmerken

  • 23 Full Black panelen Hyundai 395 Wattpiek
  • SolarEdge omvormer Onafhankelijk systeem
  • Aelex inlegrail Esthetisch en naadloos

Zonnepanelen: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×