Adviesgesprek Offerte aanvragen

Hyundai met SolarEdge short string - Asten

12 panelen van het merk Hyundai geplaatst met het montagepakket van Aelex waardoor deze naadloos en esthetisch wordt opgeleverd.

Na het adviesgesprek kwam naar voren dat de klant geïnteresseerd was in de Hyundai Full Black panelen van 400Wp. Het systeem is voorzien van een SolarEdge omvormer met achter ieder paneel een optimizer waardoor de klant ieder paneel kan monitoren. Hierdoor is de klant verzekerd van een optimaal systeem.

Kenmerken

  • Hyundai 400Wp Volledig zwart paneel
  • SE-short string omvormer monitoring per paneel
  • Aelex inlegrail zwart Esthetisch en naadloos

Zonnepanelen: Hyundai VG HiE-S400 Full Black

Een kwaliteitspaneel met uitstekende prestaties en een zeer hoog vermogen. Het paneel beschikt over een zwarte backsheet met zwartkleurig frame. Hyundai geeft 25 jaar productgarantie en 84,8% vermogensgarantie na 25 jaar.

Omvormers: SolarEdge met SolarEdge optimizers per paneel

Omvormers van SolarEdge bieden de eindklant maximale opbrengst uit het PV-systeem. Optimalisatie en monitoring per paneel geeft maximaal inzicht in de prestaties. Lange garanties zorgen voor bedrijfszekerheid op de lange termijn. Functies zoals vlamboogdetectie zorgen voor extra zekerheid voor eindklant en verzekeraars.

Onderconstructie: Aelex inlegrail van Alius

Met de Alius Inlegrail worden de panelen zeer strak als een groot vlak gemonteerd op het dak, dit garandeert een strak, naadloos en esthetisch dakoppervlak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Wilt u een offerte aanvragen? Op onze aanvraag pagina kunnen we u het beste van dienst zijn.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×